DE ENIGE WEG
IS DE EIGEN WEG

Alumni

Leerling-assistent

Als leerling-assistent geef je individuele bijles aan een groepje leerlingen. Je kan ook helpen bij de huiswerkklas. Hier staat een vergoeding tegenover.

Mocht je, naast je studie of tijdens je tussenjaar, interesse hebben in een bijbaantje als leerling-assistent, neem dan contact op met administratie@spinoza20first.nl

Oproep: we zijn naar iemand op zoek die het leuk vindt om dit te coördineren. Dit houdt in dat je contact onderhoudt met de leerling-assistenten, de roosters maakt, meedenkt over de inzet van de assistenten, samenwerkt met een afdelingsleider om de behoeftes af te stemmen, etc. Mocht je hier interesse in hebben, neem dan contact op met administratie@spinoza20first.nl

Stage / meelopen / explore

In het kader van loopbaanoriëntatie, buitenschools leren en explore willen we alle leerlingen de ruimte geven om een stage te lopen, mee te lopen bij een opleiding en activiteiten te ondernemen binnen en buiten de school om hun talenten te ontdekken en/of verder te ontwikkelen. 

Mag een leerling een keer met je meelopen bij je opleiding? Of op je werk? 
En lijkt het je leuk om een explore uur te geven bij ons op school? Super! 

Neem dan contact op met explore@spinoza20first.nl

Contactgegevens

Geef je contactgegevens door in dit formulier. Deze contactgegevens worden gebruikt om je uit te nodigen voor de reünie.