DE ENIGE WEG
IS DE EIGEN WEG

Werken bij

Stichting Spinoza Lyceum Amsterdam is een unieke onderwijsorganisatie in Amsterdam met twee bruisende daltonscholen die elk hun eigen karakter hebben. Binnen ons onderwijsconcept staan de kernwaarden van het daltononderwijs centraal: vrijheid in gebondenheid, zelfstandigheid, samenwerken, doelmatigheid en reflectie. Spreken deze kernwaarden jou aan, dan ben jij misschien wel de collega die we zoeken!

Spinoza20first

Op Spinoza20first heb je alle mogelijkheden om jouw kwaliteiten en interesses te verwerken in het onderwijs dat je geeft. Met elkaar werken we met veel enthousiasme aan verbetering en vernieuwing van het curriculum. Voor ons is het namelijk belangrijk dat het onderwijs zo goed mogelijk is afgestemd op de behoeftes en interesses van de leerlingen, aansluit op de actualiteit en voorbereidt op de maatschappij van de toekomst.

De leerlingen van het Spinoza20first hebben veel eigen verantwoordelijkheid in het volgen en plannen van lessen en toetsen. Onderwijs op onze school is dan ook echt iets wat we samen doen: in de rol van coach begeleid je de leerlingen hierbij en houd je wekelijks contact met elkaar. Dit maakt het Spinoza20first een school waar veel wederzijds contact, vertrouwen en respect is tussen leraar en leerling.

Vacatures

Wil je direct naar onze openstaande vacatures, klik dan hier om naar onze externe vacaturesite te gaan. Je kunt hier onder andere meer informatie over onze actuele vacatures, stageplaatsen en onze organisatie vinden.