Ouders

Aanmelden voor groep 8 leerlingen

Aanmelden

Staat het Spinoza20first op nummer 1 op de voorkeurslijst dan kunt u uw zoon of dochter bij ons aanmelden van 5 maart t/m 16 maart 2018, op de volgende dagen en tijden:

  • dinsdag 14:30 - 17:30 uur
  • woensdag 13:00 - 18:00 uur
  • donderdag 14:30 - 17:30 uur

U kunt zich aanmelden bij de administratie op de 1e verdieping in ons schoolgebouw op het Martin Luther Kingpark 1.

Bij de aanmelding dient u het volgende formulier bij u te hebben:

  • de voorkeurslijst met daarop de rangorde van de scholen waarvoor u uw kind wilt aanmelden. Op de voorkeurslijst moet een stempel en/of handtekening van de basisschool staan.

NB: Houdt u rekening met enige wachttijd voor het invoeren van de voorkeurslijst. De voorkeurslijst dient, nadat deze geprint is, door een ouder/verzorger gecontroleerd en ondertekend te worden.

Loting & matching

Op donderdag 5 april 2018 vindt de centrale loting & matching plaats. Via een inlogcode voor een speciaal ouderportaal kunt u op donderdag 5 april zien waar uw zoon of dochter geplaatst is. De inlogcode krijgt u per mail toegezonden.

Schriftelijk bericht

Van de school van plaatsing ontvangt u ook nog schriftelijk bericht. Uw zoon of dochter wordt vervolgens automatisch ingeschreven op de school.

Hardheidsclausule

Op dit moment hebben meerdere ouders en basisscholen geïnformeerd naar de hardheidsclausule. Informatie hierover vindt u in de brief onder deze link. Uw compleet gedocumenteerde aanvraag dient uiterlijk op 20 februari te worden ingediend. Op 23 februari zullen wij de beslissing communiceren.