DE ENIGE WEG
IS DE EIGEN WEG

Introductieweek jaar 1

Woensdag 19 augustus was het zover: de eerste schooldag voor de nieuwe eerstejaars leerlingen van het Spinoza20first. Deze dag stond in het teken van elkaar leren kennen en verder kennismaken met de stamgroepbegeleider. Aan de hand van de Spinoza20first Trivial verkenden de leerlingen ook de twee schoolgebouwen. Ook inspecteerden ze de directe omgeving van de school op zoek naar aanwijzingen voor de heuse Spinoza20first fotochallenge. 

De sportdag op donderdag moest vanwege het onvoorspelbare weer verplaatst worden naar de Uiterwaardenstraat. Daar vermaakten leerlingen (en stamgroepbegeleiders op gepaste afstand) zich met verschillende spellen, zoals de menselijke knoop, muzikantje en over de lijn. De week werd op vrijdag eveneens op de Uiterwaardenstraat afgesloten met serieuzere zaken: de leerlingen hebben kennis gemaakt met de digitale leeromgevingen van Google en Magister zodat zij startklaar zijn voor de eerste lesweek.