DE ENIGE WEG
IS DE EIGEN WEG

Het schooljaar is begonnen

De introductieprogramma’s zijn doorlopen. Alle collega’s en leerlingen hebben (opnieuw) kennis gemaakt. Schooljaar 2020-2021 is begonnen.

De school draait in aangepaste vorm. En we hebben gezien dat dit goed gaat. We zorgen er wel voor dat de richtlijnen van het RIVM heel strikt worden nageleefd. Voor collega’s geldt nog steeds dat zij 1,5 meter afstand moeten houden naar leerlingen en collega’s toe. Ook zullen oudercontactmomenten nog in aangepaste vorm plaatsvinden. De eerste ouderavond zal in digitale vorm zijn.

Wij hebben gemerkt dat we afgelopen jaar steeds onze weg gevonden hebben en hebben er vertrouwen in, dat dit ook dit schooljaar steeds weer lukt, want het blijft spannend hoe de komende periode zal verlopen.
We wensen onze leerlingen en experts een heel goed schooljaar!

Babs Sirach
Locatiedirecteur Spinoza20first