DE ENIGE WEG
IS DE EIGEN WEG

Nieuwe website

Met trots presenteren we de nieuwe website. Spinoza20first bestaat nu 4,5 jaar. In die tijd is er veel gebeurd. Met energie en trots zijn we een school aan het bouwen. Een school waar leerlingen aan het stuur zitten van hun eigen leren. Waar ruimte is voor eigen initiatieven en waar leerlingen zich veilig kunnen voelen. Daar hoort ook een site bij waarop we al die mooie dingen die hier gebeuren, kunnen plaatsen.

Met het team, leerlingen en ouders is gewerkt aan deze nieuwe site, zodat deze site een echte Spinoza20first-site geworden is, geheel met nieuw logo. Het logo verwijst naar Baruch Spinoza, die filosoof, maar ook lenzenslijper was. Ook symboliseert het onze visie op de persoonlijke groei van leerlingen en medewerkers. Ieder mens heeft talenten en kwaliteiten. We werken er elke dag aan om de beste versie van onszelf te worden en helpen elkaar hierbij!

Ik bedank iedereen die gewerkt heeft aan deze mooie site.

Heb je tips voor ons, zie je een fout of mis je iets op onze site? Neem dan contact op via het contactformulier.

PS. Zit je in groep 8 of groep 7? Houd dan deze pagina goed in de gaten voor meedraaidagen, open dagen en vragenuurtjes!

Babs Sirach

Locatiedirecteur Spinoza20first