DE ENIGE WEG
IS DE EIGEN WEG

Halloween

Vorige week was het zover: Halloween, het eerste schoolfeest voor de eerstejaars leerlingen. Vanwege de situatie rondom corona, konden we niet een echt feest geven in de avond, maar het dagprogramma was ook een groot succes. Vele leerlingen kwamen verkleed, droegen maskers of waren voorzien van bloederige wonden.

In de dagstart was er een kahoot over het Halloween-feest en aan het eind van de ochtend, tijdens de daltonuren, was het tijd om snoep te snaaien tijdens trick or treat. In de projecturen in de middag werd er Weerwolven en Black Stories gespeeld. De griezelfilms ondervonden helaas wat technische problemen, maar dankzij de junior coaches werden ook tijdens deze uren spellen gespeeld. Volgend jaar hopen we Halloween weer als vanouds in de avond te vieren, maar voor nu kijken we terug op een mooie, spookachtige dag!