DE ENIGE WEG
IS DE EIGEN WEG

Welkom nieuwe leerlingen!

Je bent ingeloot voor Spinoza20first, de leukste school van Amsterdam. We hopen je eind juni te zien op de kennismakingsdag. Tijdens die dag ontmoet jij je nieuwe klasgenoten van je stamgroep, je coach en andere docenten (experts). Voor nu maken we je al graag een beetje wegwijs op onze website. 

Komend schooljaar zit je nog op onze locatie bij het Martin Luther Kingpark, maar het schooljaar daarna verhuizen we naar de nieuwe locatie in het Bajeskwartier. Hier vind je meer informatie en video’s over de nieuwe locatie. Via Instagram blijf je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen  van de nieuwbouw! 

Op het YouTube-kanaal kun je alle video’s nog eens terugzien over de verschillende vakken en domeinen. Wil je meer weten of de vakken en domeinen? Bekijk dan deze pagina’s op de website.

In de week van 23 augustus begint het nieuwe schooljaar. Tot die tijd blijf je via onze website en instagram op de hoogte van wat er allemaal gebeurt op onze school.

We wensen jullie veel plezier voor de laatste weken op de basisschool en zien ernaar uit jullie te verwelkomen op Spinoza20first.

Groet,

het team van Spinoza20first