DE ENIGE WEG
IS DE EIGEN WEG

Schoolexamens afgerond, centraal examens in zicht

Vorige week zijn we gestart met het geven van examentrainingen voor de examenleerlingen. Een mijlpaal, want dit is de eerste keer dat we dit doen! De sfeer die hangt in de school is nog wat serieuzer geworden en in de leerpleinen zijn leerlingen heel geconcentreerd aan het oefenen.

De schoolexamens zijn bijna afgerond. Dit betekent dat de examenleerlingen volgende week hun definitieve cijferlijst gaan ondertekenen. Een belangrijk en officieel moment voordat de examens gaan beginnen. Een schoolexamen dat bijzonder in het oog sprong was de creatieve literatuuropdracht voor 5havo bij Nederlands. Leerlingen haalden van alles uit de kast, van kwartetspellen tot aan Twister toe.

Wij wensen de examenleerlingen heel veel succes met de voorbereidingen van het centraal examen!