DE ENIGE WEG
IS DE EIGEN WEG

Eerste week Centrale Examens zit erop!

Je hebt er 4 of 5 jaar naar toe gewerkt en dan is het zover: je rondt je middelbareschooltijd met het Centraal Examen. Voor de leerlingen die vorig jaar in het examenjaar zaten, kon het Centraal Examen vanwege de situatie rondom het coronavirus helaas niet doorgaan. We zijn heel blij dat de examens dit jaar wel doorgang kunnen vinden!

Voor het Spinoza20first is dit ook de eerste keer dat er examens plaatsvinden. De hele bovenverdieping is dankzij de conciƫrges er volledig op ingericht dat de leerlingen in stilte en zonder afleidingen de examens kunnen maken. Inmiddels zijn de examens voor Nederlands, Bedrijfseconomie, wiskunde, Engels, aardrijkskunde, Frans, natuurkunde en scheikunde, economie en kunst afgenomen. De eerste experts zijn zelfs al aan het nakijken geslagen: we zijn dan natuurlijk ook heel erg benieuwd naar de resultaten. De uitslag laat op zich wachten tot 10 juni.

De komende anderhalve week zullen er nog veel examens gemaakt worden. De laatste examens vinden 31 mei en 1 juni plaats voor de vakken scheikunde en Spaans. We wensen alle leerlingen veel succes bij het voorbereiden en maken van alle examens die nog komen!