DE ENIGE WEG
IS DE EIGEN WEG

Feestelijke aftrap van het nieuw schooljaar

De introductiedagen van het nieuwe schooljaar stonden in het teken van kennismaken en groepsactiviteiten. Na een bijzonder schooljaar met een mix van fysiek en digitaal onderwijs, was het fijn om elkaar weer allemaal op school te zien en gezamenlijk activiteiten te ondernemen.

De leerlingen van leerjaar 1 gingen survivallen, hebben een 20first challenge gelopen door de buurt en hebben verschillende daltonspellen gespeeld. In leerjaar 2 zijn er verschillende groepsvormende activiteiten gespeeld en zijn ze gaan boulderen. Leerjaar 3 had een kick off van het project Stadslab.

In leerjaar 4 hebben de leerlingen allereerst kennisgemaakt met elkaar en een introductie gekregen over wat ze kunnen verwachten van de bovenbouw. Aansluitend zijn alle leerlingen, samen met de leerlingen van leerjaar 5 gaan boulderen. De leerlingen van 6 vwo hebben zich vermaakt in verschillende escape rooms in de cellen van een gevangenis!