DE ENIGE WEG
IS DE EIGEN WEG

“Stroomstoring” van onze Saar Pannekeet

Saar Pannekeet, leerling uit 6V, heeft – in samenwerking met schrijfster Chinouk Thijssen – een spannende jeugdthriller over mentale gezondheid uitgebracht!

Met haar verhaal “Stroomstoring” was zij een van de winnaars van de verhalenwedstrijd Share your stories 2021. Deze wedstrijd is bedoeld voor auteurs van 12 t/m 18 jaar.

Nu is haar boek “Stroomstoring” overal verkrijgbaar! Wij zijn onwijs trots op haar.

Wanneer vijf leerlingen nog als laatsten op school zijn, gaat plots het luchtalarm af. In een fabriek aan de grens met Duitsland is na een stroomstoring een giftig gas vrijgekomen. Iedereen moet binnenblijven. Dat blijkt niet vanzelfsprekend voor de vrienden, die proberen te overleven én de rust te bewaren. Als ze een oude telefoon vinden, probeert Nova haar opa te bellen. Maar dan hoort ze dat haar opa vijfenveertig jaar oud is en haar niet kent … Wat als je echt afgesloten zou zijn van de wereld én van je eigen leven?

Bestel het boek hier!