DE ENIGE WEG
IS DE EIGEN WEG

Vaarwel, 2022

We naderen alweer het einde van 2022! We zijn in augustus gestart in ons nieuwe gebouw en sindsdien is de tijd ontzettend snel gegaan. Ook december zat vol met hoogtepunten. Twee weken terug was de sintviering waarbij de leerlingen onder andere een film hebben gekeken en cadeautjes hebben gekocht voor elkaar!

Op 9 december kleurde de school paars vanwege Paarse Vrijdag! Een dag die in het teken stond van seksuele- en gender-diversiteit als norm. Door paars te dragen konden mensen hun steun tonen aan de LGBTQIA+-gemeenschap. Wat heerste er een positieve vibe!

Gisteren hebben we met z’n allen kerst gevierd. De onderbouwleerlingen zijn naar Pathé de Munt geweest om Disney’s Strange World of Marvel’s Black Panther: Wakanda forever te zien! In de bovenbouw gingen de leerling midgetgolfen of schaatsen. Daarnaast zijn de stamgroepbegeleiders gaan ontbijten/lunchen met hun groep. Het zag er heerlijk uit en de leerlingen hebben het erg naar hun zin gehad met elkaar! In de avond heeft het personeel na een kerst-volleybaltoernooi ook nog feestgevierd op het dak! Muziek, hapjes, drankjes en heel veel swingen! Mooie afsluiter van 2022. En nu heerlijk genieten van de kerstvakantie!

2023, bring it on!