DE ENIGE WEG
IS DE EIGEN WEG

Projectweek 2023

Deze week was de projectweek, die deels in het teken stond van Explore. 

Maandag was jaar 1 aan de beurt en dinsdag jaar 2. De leerlingen hebben in rondes verschillende activiteiten gedaan, zoals tekenen, bordspellen en improvisatie. Maar ook dans, waarbij de ingedeelde leerlingen aansluitend naar de voorstelling Dubbelbloed #2 zijn geweest van Danstheater Aya. Een ontroerende voorstelling over leven met ouders die een vluchtverleden hebben.

De leerlingen van leerjaar 3 en 4HV hebben in de projectweek een College Tour gedraaid, waarbij ze een aantal presentaties konden volgen van mensen met allemaal verschillende beroepen. Denk aan de marechaussee, een lasser, een verloskundige, de politie, een advocaat, een chirurg, een timmerman, een psycholoog en nog veel meer. Leerlingen hebben hierdoor kunnen ontdekken welk beroep later wel of niet bij hun interesse past! De laatste twee dagen van de schoolweek is jaar 3 op reis geweest naar Keulen! Onder andere een bezoekje aan het Chocolademuseum en een fietstocht door de stad stonden op het programma.

Verder waren deze week de examenreizen naar Parijs, Berlijn en Londen. Ook hier hebben de leerlingen onwijs genoten!

We gaan er even een weekje tussenuit, om weer fris en fruit terug te komen in maart! Fijne vakantie!