DE ENIGE WEG
IS DE EIGEN WEG

Aanmelden open dagen 2021

Ben jij op zoek naar een school waar je uitgedaagd wordt om zelf dingen te ontdekken en zelf te bepalen hoe, wat, waar en wanneer je leert? Meld je dan aan voor onze digitale open dagen! Onze open dagen zijn vrijdag 29 januari 2021 van 15:00u tot 19:30u en zaterdag 30 januari van 9:30u tot 13:00u. De digitale open dagen zijn verdeeld over rondes van één uur, waarin wij onze digitale bezoekers het volgende programma bieden: 

  • Een hartelijk welkom 
  • Een dag op Spinoza20first
  • Proefles 1
  • Proefles 2
  • Digitale rondleiding
  • Vragen en afscheid

Meld je aan door hiernaast een ticket aan te vragen op de gekozen dag en het gekozen tijdstip. De uitnodigingen worden in de aankomende dagen verzonden.

Let op. Accepteer de cookies om de evenementen agenda weer te geven.

Veelgestelde vragen

Welke proefles kan ik volgen bij Engels op de open dag?

Welke proefles kan ik volgen bij Nederlands op de open dag?

Welke proefles kan ik volgen bij Wiskunde op de open dag?

Welke proefles kan ik volgen bij Taal en Cultuur op de open dag?

Welke proefles kan ik volgen bij Natuur en Technologie op de open dag?

Welke proefles kan ik volgen bij Mens en Maatschappij op de open dag?

Welke proefles kan ik volgen bij Expressie op de open dag?

Welke proefles kan ik volgen bij Beweging op de open dag?