DE ENIGE WEG
IS DE EIGEN WEG

Explore

Ontdek en ontwikkel: jouw reis naar kennis begint in de Explore-Weken!

Welkom in de wereld van mogelijkheden waar leerlingen de regie nemen over hun eigen leertraject! Bij ons geloven we in het stimuleren van nieuwsgierigheid en het ontwikkelen van individuele passies. Daarom introduceren we met trots onze Explore-Weken, een unieke kans voor leerlingen om hun horizon te verbreden en diepgaande projecten te kiezen die aansluiten bij hun persoonlijke interesses.

Waarom Explore-Weken?

In de Explore-Weken moedigen we leerlingen aan om buiten de gebaande paden te treden en zelf de richting van hun leerervaring te bepalen. Geen standaard curriculum, maar een uitnodiging om te ontdekken, te experimenteren en te groeien. Deze speciale weken bieden een omgeving waar creativiteit en nieuwsgierigheid bloeien, terwijl leerlingen hun eigen interesses omzetten in boeiende projecten.

Wat maakt Explore-Weken uniek?

Zelfgekozen projecten: leerlingen hebben de vrijheid om projecten te kiezen die hen echt inspireren. Of het nu gaat om wetenschap, kunst, technologie of maatschappelijke vraagstukken, er is ruimte voor elke passie.
Onze experts staan klaar om leerlingen te ondersteunen bij hun projecten. Ze bieden begeleiding, delen kennis en moedigen aan tot dieper onderzoek.
Levenslange vaardigheden: naast het vergaren van kennis stimuleren de Explore-Weken de ontwikkeling van vaardigheden zoals kritisch denken, samenwerking en probleemoplossend vermogen – essentieel voor succes in de 21e eeuw.

Ouders gezocht!

We zijn altijd op zoek naar mensen die het leuk vinden om een explore-uur te geven. Ouders of verzorgers die dit leuk vinden, kunnen contact opnemen via explore@spinoza20first.nl.