DE ENIGE WEG
IS DE EIGEN WEG

Bezoek aan basisscholen

Normaal gesproken gaan we in november samen met leerlingen verschillende basisscholen langs om te vertellen over Spinoza20first. Dit jaar vroeg de situatie rondom corona voor een andere aanpak. De 13 basisscholen die we dit jaar bezoeken, konden zelf kiezen of wij bij hen zouden langskomen, zij bij ons op bezoek kwamen of dat we helemaal digitaal zouden gaan. 

Op school of via Google Meet vertelden experts over de school en deelden eerstejaars leerlingen hun ervaringen van hun eerste weken op Spinoza20first. De voorlichting was zeker geen eenrichtingsverkeer: de leerlingen van de basisscholen stelden veel vragen, waarop de experts en de leerlingen van Spinoza20first op antwoordden. De middag werd afgesloten met een kahoot over het Spinoza20first. Zo konden de basisschoolleerlingen laten zien hoe veel ze geleerd hadden tijdens deze voorlichting! 

In januari volgen nog meer schoolbezoeken, maar in december komen er eerst nog digitale meekijkavonden (webinars) voor leerlingen en ouders. Daarvoor kun je je hier inschrijven. Ook kun je je alvast aanmelden voor de open dagen op deze pagina.