DE ENIGE WEG
IS DE EIGEN WEG

Extra rondes open dagen en webinars

Vorige week waren alle tickets voor de open dagen uitverkocht! Inmiddels is er een vierde ronde geopend voor de proeflesjes op 29 en 30 januari. Je kunt je op deze pagina inschrijven. Via onze instagrampagina blijf je op de hoogte van welke proeflesjes er worden aangeboden.

Ook komen er extra webinars, waarin je in een uur mee kunt kijken op Spinoza20first. In december hebben al 290 ouders en leerlingen van deze mogelijkheid gebruik gemaakt. Tijdens deze meekijkuurtjes maakten zij kennis met experts (docenten) en leerlingen van Spinoza20first. Zij namen hen (digitaal) mee gedurende een dag op Spinoza20first en door het schoolgebouw. Ze kregen zelfs een sneak preview van het nieuwe gebouw! Er zijn natuurlijk ook een heleboel vragen gesteld en beantwoord. Wat doen onze leerlingen in de pauze? Krijgt iedereen een kluisje? Werken we digitaal of op papier? Met welk niveau mag ik naar Spinoza20first? De achtstegroepers waren heel goed voorbereid naar de webinar gekomen!

Vanwege het succes van deze webinars en de vraag naar meer, vindt er nog twee keer zo’n meekijkuurtje plaats: op maandag 18 januari en donderdag 21 januari van 16:00-17:00 uur. Je kunt je via dit formulier aanmelden.