DE ENIGE WEG
IS DE EIGEN WEG

Domeinpagina’s online

Zo’n 4,5 jaar geleden ontstond er een nieuwe school. Een jaar later stond er een nieuw schoolgebouw. Sinds oktober hebben we ook een nieuwe website: een plek waar we de mooie dingen kunnen laten zien waar leerlingen en het personeel met energie en trots aan werken. 

De website heeft niet alleen een nieuw uiterlijk, maar ook nieuwe teksten. Bovendien staan er nieuwe filmpjes op de daltononderwijs-pagina, waarin leerlingen en experts vertellen over de daltonvaardigheden. 

Deze week zijn de eerste nieuwe domeinpagina’s op de website geplaatst van Taal & Cultuur, Engels en Nederlands. Op deze pagina’s staat naast algemene informatie, ook een kleine greep uit de producten in de onderbouw en een video waarin de experts kort een uitleg geven over hun vak of domein. Op instagram werden ook de onderstaande video’s over de proeflesjes voor de open dag gedeeld.

Taal en Cultuur

Engels
Nederlands

Spinoza20first wenst u fijne feestdagen! Na de vakantie zijn wij weer terug met een wekelijks nieuwsbericht op de website. U kunt ook via instagram en facebook wekelijks op de hoogte blijven over wat zich op de school afspeelt. In de weken na de kerstvakantie volgen in de loop naar de open dagen op 29 en 30 januari alle andere domeinen en vakken met hun domeinpagina’s, bijbehorende video’s en de voorproefjes van de proeflesjes.